April 7, 2012

Rindu...EGO???

Assalamualaikum... Jawab jangan tak jawab... Tak jawab dosa... Even dah 3 enrty yang Fie post hari nie... Gila dah sbb lama Tak update... Lama ka??? Merapu lagi la nie... Jangan marah noh... Eh, nie apasal mood happy pulak... Nak update sal mood sedey.... FIENAZ! Serius serius....

Sebenarnya.... Fie nak share something dgn ampa semua... Hrm... Dulu masa kat sekolah, Fie rapat dgn dua orang kawan... Nak tawu sapa??? SILA TURUN KE BAWAH....



             NOR DIANA BINTI ZAINUN
              Sekarang dia dekat UiTM Merbok


    ZARITH SOFIA BT MOHD ZAHAR
    Sekarang dia dekat UiTM Melaka

                                    
Apa motifnya Fie bagitahu ampa nie kan??? Sebenarnya... Fie rindu sangat2 kat depa... Sangat sangat... Tapi... Hrm... Ntahla... Fie pun xtawu nak cakap mcm mana... Tapi Fie try la jugak nak bagi tahu... Dah lama sgt terpendam dlm hati.... Zarith telah pindah ke Melaka masa kami form 5 lagi... Tapi jumpa jugak lepas SPM kot.... Tidur kat rumah Diana... Kami keluar sesama... Bercerita sampai pagi... Tapi semua tu dah tinggal jadi kenangan...

Last Fie jumpa dgn Zarith yang lepas SPM tu jela... Lepas tu sampai sekarang dah xpernah jumpa lagi dah... Dan... Zarith mmg xpernah akan contact langsung... Hrm... Fie pernah anta msg kat dia... "Kenapa mesti aku ja yang contact ang?kenapa tak ang pulak contact aku?"... Dan dia jawab... "Kalau ko xnak contact xpayah la contact"... Ya Allah... Fie betul2 terasa sangat2 time  tu.. Tapi Fie tabah ja... Tenangkan diri Fie.... Start dari tu, Fie dah xcontact dia... Tapi tahun nie jugak... Fie ada anta msg kat dia tanya khabar dia... Dan hanya 2 msg ja kami msg... Lepas tu diam terus sampai sekarang...

Diana pula hanya cari Fie bila dia susah atau perlukan pertolongan Fie sahaja.... Cukupla Fie bagitahu yang tu... Hrm... Last Fie jumpa Diana pada hari kami buat reunion sekolah tu ja... Tu la last Fie jumpa Diana... Semenjak Diana masuk Uitm Merbok... Dia xpernah contact Fie melainkan kalau dia ada masalah... Hrm... Mmg la Fie terasa.... Kalau tak Fie selalu contact dia.... Tapi bila tengok cara dia mcm tu... Fie jadi malas dah nak contact.... Mmg kami dekat... Tapi kami dah xpernah berjumpa antara 1 sama lain.... Langsung dah xpernah... Contact pun mmg tak juga.... Sejak reunion Fie xpernah contact dia.... Dan dia pun xpernah contact Fie.... Fie tunggu sampai sekarang... Tapi masih juga tak dak...

Sesungguhnya Fie rindukan mereka sangat sangat walaupun mereka layan Fie macam tu... Hrm... Fie tak tahu nak buat mcm mana lagi.... Tapi Fie tahu mereka sentiasa bahagia skrg... Fie harap mereka akan berjaya dlm hidup...

No comments:

Post a Comment