August 2, 2012

What?


Urgh!!!
Apa dia???
Kenal tu memang la pernah.
Rapat memang tak la kan.
Habis sekolah pernah jumpa?
Tak pun.
Friends dekat FB.
Tegur ka??
Tak jugak....
Apa cer tetiba minta nak pinjam cash.
Aku boleh terima kalau hang tegur ka pernah rapat ka apa.
Nie hujan tak dak, ribut tak dak
Tetiba nak pinjam duit
Ingat aku bank???
Sorry arr...
Memang tak la
Dah la aku practical tak dapat elaun
Semua harap sendiri ja
Nasib la dowk kat umah ja

Apa cer tak rapat tak tahu hujung pangkal sampai sambung study apa pun aku tak taw kat mana
Tetiba nak pinjam duit
Nie buat aku bengang nie
Aku nie bukan la kedekut pun kalau aku ada duit
Tapi kalau nak bagi pun aku pikir juga
Kalau rapat ka apa ka
Aku boleh ja nak bagi pinjam
Kalau macam nie punya perangai memang tak la wei!

6 comments:

  1. jangan di layan... manusia sekarang dah tak tahu malu...senang2 gitu je nak minta duit.. masyaAllah... sabar jelah...

    ReplyDelete
  2. Fuh.
    pesen pesen macam ni kalau uli buat cekodok pun orait juga.

    ReplyDelete