January 29, 2013

Kuala Lumpur Story

Assalamualaikum. Holla holla. What's up you all! Sihat dak? Dah makan? Hahaha. Nak merepek ja kerja akukan? KL story? Apa tu? Mesti muka berkerut-kerut dah kan nak taw cerita. Hahaha. Meh nak bagi lagi suspen boleh??? Ngeee... Sebenaqnya...

.
..
...
....
......
.......
.........

Actually, fienaz datang KL. Ngee. Hahaha. Saja ja buat gempak! Fienaz datang dengan mak and kawan dia ja. Mak ada kerja kat PWTC hari nie. Alang-alang cuti kan, fienaz nyibuk la ikut. Hehehee. Tak salahkan??? Dan alang-alang fienaz datang KL, fienaz ingat nak jumpa my cik cantik. Walau bagaimanapun, ada sekidit kekangan yang dihadapi oleh kami berdua yang membuatkan kami tak dapat nak berjumpa. Sedih sangat taw. Huk huk. Nak tengok cik cantik???

Cantik kan??? Kan???
Sayang cik CANTIK!!!!!

And...What fienaz??? Ada lagi someone yang munkin fie dapat jumpa and harap gila-gila dapat jumpa dia! Sangat rindu pada dia. Almost 2 years tak jumpa ke 3 entah. Lupa dah. Of course my twin!!! Rindu banget sama kamoo wahai abang oi... Sekarang dia tengah ada kelas memandu, so still waiting for his respond.

My Twin!!!
Same birthday!!!
19 January 1992

See you soon
~Bye~

4 comments:

  1. Welcome to KL...
    Hehehehehhe.... =D

    ReplyDelete
  2. happy birthday 4 u...

    walaupun dah terlambat saya wish...

    pape harap2 sukses selalu dalam ape jua bidang yang diceburi....

    mselim3

    ReplyDelete