July 29, 2012

Boyfriend?

Assalamualaikum. Salam Ramadhan buat semua. Semoga semua sihat sentiasa. BOYFRIEND. Itu tajuk post Fie untuk hari nie. Kenapa? Kenapa dengan boyfriend??? Sejak umur dah menjangkau 20 tahun nie  macam-macam topik dah ada. Kahwin lah bertunang lah couple lah. Fie mengaku juga lah yang hati Fie memang tergugat dengan status KAHWIN. Hahaha. Bukan gatai tapi itu lumrah hidup kan??? Salah ka??? Kalau nak kahwin ja gatal couple tak pa pulak kan???

Fie mengaku memang Fie ada boyfriend buah hati jantung pisang intan payung semua lah. Walaupun macam tu, Fie bukanlah bermaksud nak menunjuk ka apa. Dah Fie sayang, nak buat macam mana. SALAH KA??? Manusia memang diciptakan untung saling menyayangi kan??? Dunia dunia... Kenapa orang sekarang makin pelik dan pelik.

Walau apapun yang orang nak cakap pasal Fie dan MY BOYFRIEND, cakap lah. Cakap lah apapun yang ampa suka. Fie tak kisah. Dosa dowk mengata pun kat ampa kan??? WHATEVER it is, my parents, his parents, my family and his family know about us! Fie tak selindung. I am not a hypocrite!

6 comments:

  1. biaq pi lah depa nak kata apa kan.. asalkan hubungan mendapat restu kedua dua keluarga itu yg lebih penting.. Mak Dara doakan semoga berbahagia selalu dan kekal hingga ke jinjang pelamin ;)

    ReplyDelete
  2. Awak, hope bahagiaaaa sentiasa dan sampai ke jinjang pelamin ! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin....
      Saya pun sama...
      Thank you!!!!!!!!!

      Delete