September 2, 2012

Sharing is Caring

Assalamualaikum
Sharing is Caring???
Apa jela Fie nak share nie kan???
Janganla benda merapu lagi
Mesti tu yang ampa fikir kan?
Hehehehe
Tak la
Fie melawak ja
Jangan amik hati
Amik jantung ja

Haaaa
Sebenarnya Fie nak share dengan ampa semua tentang
Errr...
Sat
Lupa plak dah...

Hahaha
Saja mengada

Fie nak share tentang photography yang buatkan saya
Jatuh hati tentang penghasilan dan karya mereka
Nak tengok  tak???
Kalau tak nak pun nak tunjuk jugak!
Hehehehe
.
..
...
....
.....
Yang pertama

By the way, ini kawan matrik Fie


Ini pun kawan matrik Fie


This is my senior, Shafikah
Dia baru kahwin tahun nie


Juga Kak Shafikah


Suka moment nie
Rasa sweet sangat

Fie suka sangat hasil photographer nie
Cantik!
Jatuh hati bila tengok

Nak dapatkan perkhimatan photographer nie???
Klik nama di bawah ini


Yang kedua

Cantik sangat!


Jatuh hati dah
By the way, mesti kenalkan photographer nie?


Again!!!


Of course this is his sister


Nak cuba perkhidmatan ini juga???
Klik sini --->  AIZUL MARCELLO


Yang ketiga

Cantiknya warna tone dia


Nice!


Fie pun ada buat mcm nie masa amik gambar kakak Uaaba kahwin hari tu
Cantik kan???


Wow!!!


Interested???
Klik down here...


That's all
(^_^)
Have a nice day!

14 comments:

  1. wah..cantik2 la gambar yang dihasilkan tu

    ReplyDelete
  2. all of the pic look nice, perfect and awesome (: seronok je tgk gmbr org dh kawen. hihi

    ReplyDelete
  3. cantik gambar... Nice editing... =)

    ReplyDelete
  4. Crew Fathi : Bukan saya yang buat

    N.Aima K : Saya pun suka(^_^)

    ReplyDelete
  5. nanti gua kahwin untuk pre-wedding dengan post-wedding nak buat gini gak ah ! hihi .

    ReplyDelete
  6. cantik semua pic2 tu...maaf lewat bls kunjungan busy sikit...salam kenal jugak yer :)

    ReplyDelete
  7. aizul?? and i'm haizul! close enough.. haha~~

    ReplyDelete
  8. Hahhaa...good good haizul!!!

    Thanks izzatie!!!

    ReplyDelete
  9. mmg cantikk . trngn nakk ade DSLR sndrii . huwwaa !!!

    ReplyDelete