April 22, 2012

Confession

Assalamualaikum
Jawab jangan tak jawab
Tak jawab dosa
Tajuk entry berkemain lagi kan?
Hahaha
Buat gempak boleh


Saja ja selit gambaq nie
Mengada kan?
Sebenarnya Fie nak buat pengakuan nie setelah baca satu entry kat dalam blog Lyssa
Pengakuan apa?

Before this, Fie mmg selalu lah singgah kat blog-blog orang dan tinggal comment
"Do follow me back. I've done follow you"
Hahaha
Gila kan? Muka tak malu betul
Btw, cek tak maw buat dah semua tu
Sapa nak follow, follow lah
Sapa tak maw follow pun tak pa
Fie tak kisah

*Saya minta maaf la kepada sesiapa yang berkenaan. Lepas nie saya tak buat lagi dah(^_^)

6 comments:

  1. haha..sy pon segan nak soh org folow molow ni..bia la org folow kalau diorg rela sndri..ekeke

    ReplyDelete
  2. ehehee..dah xbuat dah...MALU!!!

    ReplyDelete
  3. semua org buat silap. ♥
    yang penting pembaca. kan dear?

    ReplyDelete