April 18, 2012

PENGSAN!

Assalamualaikum... Tajuk pengsan??? Apa pulak la yg Fie nak merapu nie kan??? Sebenarnya Fie xkan merapu pun hari nie... THIS IS A REAL STORY for today... Harap sudi la korang baca... Just want to share about what happened on my serving class today..

Ceritanya adalah...

FIE PENGSAN!!!

Mesti korang tertanya-tanya kan kenapa??? Fie pengsan sebab Fie terlampau tertekan dgn sikap lecturer Fie and kawan lecturer Fie yg jadi guest pada hari ini... Btw, Fie jadi server(waiter) for today class and Fie serve the lecturer's table... Guest what??? Bukan lecturer sendiri ja yg bg tekanan... Malah kwn dia sekali... Lepas satu satu... Dari awal sampai ke sudah and until Fie PENGSAN....

Nasib baik lah Fie pengsan bukan time Fie pegang barang ka atau tgh serve... Kalau tak jenoh nak membayar segala kelengkapan yg pecah tu... Seriusly kalau korang pun korang akan tertekan bila dapat lecturer yg mcm tu... Kalau korang study bagai nak rak pun mlm sebelum hari korang nak serve esok tu... Korang tetap takkan ingt juga dan akan buat silap sbb perangai lecturer tu...

Fie bukanla nak mengaibkan lecturer Fie... Tapi Fie just nak share apa yang Fie rasa... Bayangkanlah sampai Fie boleh pengsan sbb jadi server ja...

4 comments: