August 26, 2013

Saya Bukan Gatal

Assalamualaikum
Just a simple update from me today
It is just for all you to know something about two person

Who???


Mr.Uaaba

and......


Me...
Fienazzuki

About what???
Keep thinking and relate it with the tittle!
Hahaha
I'm just kidding



Saya tak gatal pun
Dia juga tak gatal
Gatal kat sini bukan maksudnya gatal nak kena garu tu
Tapi
Gatal-gatal miang
Faham tak ayat fienaz gi tu???
Tak taw nak jelaskan macam mana dah haaa

Yang paling penting fienaz nak cakap kat sini adalah
SAYA BUKAN GATAL
Saya cuma inginkan hubungan yang halal

Tapi
Saya dan dia kena bersabar dan berusaha
Sebab
Belum ada rezeki lebih untuk kami
Mendirikan rumah tangga


~Doakan kami~

Assalamualaikum & bye!

11 comments:

  1. moga cepat2 kawen bahagia hingga anak cucu
    sweet kaple :-)

    ReplyDelete
  2. semoga kekal abadi.. hehe sy pon x gatal :D

    ReplyDelete
  3. always doakan yg terbaik for u dear yer. done follow sini juga & tq ke blog KA yer

    ReplyDelete
  4. ehem2.semoga cepat bertemu jodoh...:)

    ReplyDelete
  5. yeaahh setuju2,nanti dah ada rezeki lebih,cepat2 nek pelamin yer..amin :)

    ReplyDelete
  6. gambar dengan bunga rose tu comelll

    ReplyDelete
  7. amiiinnn... semoga dpt kahwin cepat2 ye... :D

    ReplyDelete